Keune Ambassador Salon

Ladies Only is Keune Ambassador Salon

Per 1 maart nam Sabine Jansen-Buitenhuis de kapsalon Ladies Only over van Judith Reinders de Ridder, die de onderneming bijna negen jaar leidde. En hoewel Sabine al jarenlang een vertrouwd gezicht is voor de klanten, voelde dat voor haarzelf toch als een nieuwe start.
“In eerste instantie heb ik de lijn van Judith voortgezet, maar inmiddels breng ik eigen accenten aan”, zegt ze. In de L-vormige salon met zeven kapstoelen heeft de bank in de wachthoek plaatsgemaakt voor een gezellig tafeltje met enkele stoelen. Maar de belangrijkste stap is de keuze voor één merkartikel: Keune. Ladies Only is sinds kort een Keune Ambassador Salon.

“Niet iedere salon kan zich zo noemen. Je moet voldoen aan een niveau dat je met extra trainingen en cursussen kan bereiken.”
Want Sabine en haar medewerksters, Ciska, Maaike en Sanne, streven naar ‘de beste en mooiste versie van jezelf’, zoals de slogan luidt. “Natuurlijk houden we trends In de gaten, maar we kijken in de eerste plaats naar je persoonlijkheid: wat past echt het beste bij je? In samenspraak met de klant komen we dan tot het beste resultaat.”

Ladies Only heeft een vaste klantenkring opgebouwd in Ommen en de regio. “Een veelzijdig publiek met ook veel jonge mensen. We zijn zelf heel enthousiast over nieuwe
ontwikkelingen, zijn specialist in kleuren en extensions en durven wel een uitdaging aan.”

Behalve overdag (9.00-17.30 uur en zaterdag van 8.00-13.00 uur) is Ladies Only ook op twee koopavonden open: dinsdag en donderdag tot 20.30 uur.
Ladies Only Prinses Julianastraat 43, Ommen Tel. 0529 – 45 10 25 info@ladiesonlyommen.nl www.ladiesonlyommen.nl