Kleuradvies

Het leukste aan een kleuradvies? Niets is goed of fout. We gaan namelijk kijken wat er bij jou past! Bij jouw uiterlijk, maar ook bij je persoonlijkheid.

Een veel gestelde vraag: ‘Mag ik nog zwarte kleding dragen?’ Good news: alles mag! Ik ga je wel laten zien hoe je zwart het beste kunt stylen, zodat het je niet hard of vermoeid maakt in het gezicht. Door het bijvoorbeeld te combineren met een kleur die je geweldig staat!

D.m.v. verschillende doeken gaan we kijken welke kleuren het beste passen bij de ondertonen van je huid, haar en ogen. Ook laat ik zien welke verrassende kleurencombinaties er mogelijk zijn. Ook de trendkleuren komen natuurlijk aan bod.

Het grootste voordeel is dat je straks niet meer hoeft te twijfelen of een kleur je goed staat. Dat weet je straks zeker! Ook kleuren combineren gaat je straks gemakkelijk af met een persoonlijk kleurenpalet. Miskopen worden zo voorkomen en je wordt er zelfverzekerder van. Twijfelen of je over laten halen tot aankopen behoren tot het verleden!

Wees dus vooral niet zenuwachtig voor een kleuranalyse. Het is fun en je leert er ontzettend veel van! Je wordt zelfverzekerder in het kopen en dragen van kleding. En welke vrouw wil dat nou niet?

En…. Een kleuranalyse is ook erg leuk en leerzaam met meerdere personen. Kijk voor meer mogelijkheden bij onze workshops en arrangementen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Een kleuranalyse is inclusief:

  • persoonlijke kleurenwaaier t.w.v. € 27,95
  • Optioneel: aanbrengen dagmake-up
  • Duur: 80 minuten

TIP: combineer dit met een Stijladvies!