Stijladvies

It’s always about first impressions….

Je wilt er graag goed uitzien, maar het is niet altijd even gemakkelijk om daarvoor de juiste keuzes te maken. Ladies Only kan je hiermee helpen en inzichten geven, zodat je precies weet wat bij jou past!

De manier waarop je je kleding draagt, is van invloed op je zelfvertrouwen. Als je de juiste kledingstukken draagt, zie je eruit alsof je de ideale maten hebt. En welke vrouw wil dat nou niet?

Naast kleurkeuze is je persoonlijke stijl van kleden van enorm belang. De kleding die je draagt, is een verlengstuk van jezelf. Laat jij zien wie je bent? Alle onderdelen en aspecten van je kleding moeten één harmonieus geheel vormen met jouw unieke, persoonlijke lichaamskenmerken. Daarnaast kijken we ook naar je persoonlijkheid. Want binnen- en buitenkant moet met elkaar matchen!

Hoe gaat een stijladvies in z’n werk? Uiteraard beginnen we met koffie of thee en wat lekkers. Tijdens de koffie/thee ga ik wat vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jou, je persoonlijkheid en je voorkeuren qua kleding. Daarna worden je bodylines, vormen en lichaamsbouw geanalyseerd. Welk figuurtype ben je en bij welke stijl past bij je? Alles komt aan bod om ervoor te zorgen dat jij nooit meer hoeft te twijfelen aan je kledingkeuze. Het volgende nemen we ook uitgebreid door:

  • Accentueren van je pluspunten
  • Verdoezelen waar je minder blij mee bent
  • Stoffen en dessins
  • Aandachtspunten
  • Gezichtsvorm en kapsels
  • Accessoires
  • Halslijnen

Voortaan weet jij precies wat bij je past en kom je zelfverzekerd voor de dag!

Je ontvangt een figuurpaspoortje én persoonlijk tips & tricks.

Dit uitgebreide advies is niet zo geschikt om met meer personen te doen. Wil je wel graag stijladvies, maar dan liever met een groepje of met z’n tweeën? Dan is onze workshop Stijl of ons  Kleur & Stijlarrangement misschien wel iets voor jullie!

TIP: combineer dit met een Kleuradvies!