NEWS: overname Ladies Only!

IMG_7972

Tekenen overdracht KvK Zwolle

We hebben groot én exciting nieuws: na bijna 9 jaar stopt Judith per 1 maart a.s. met Ladies Only en wordt de salon overgenomen door Sabine! Judith gaat zich storten op haar andere bedrijf, Colourlab* . Een hele spannende en nieuwe stap, voor Judith Reinders de Ridder én Sabine Buitenhuis Jansen!

“Na 9 jaar heb ik, samen met mijn team, Ladies Only opgebouwd en verbouwd tot de salon zoals die nu is. En daar ben ik enorm trots op! Ik heb mijn ziel en zaligheid erin gestopt en een geweldige tijd gehad! Het was soms zwaar, maar ik had het voor geen goud willen missen. Ik ga de klanten en mijn team wel missen, maar het is tijd voor een nieuw avontuur. En heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging! Ik ben heel blij en trots dat Sabine de salon overneemt, ik kan deze met een gerust hart overdragen. Ze is al lange tijd een vast gezicht van Ladies Only, voor de klanten én de rest van het team. ” zegt Judith “Ik wil alle klanten en alle collega’s bedanken voor de afgelopen jaren. Woensdag 28 februari is mijn laatste werkdag. Ik ben dan aanwezig in de salon van 16.00-21.00 uur. Ik geef geen groot afscheid, want het draait om de opening van Sabine op 10 maart, maar ik vind het erg leuk als klanten langskomen om een taartje te eten op mijn laatste werkdag of een drankje te doen. En ik blijf komen voor m’n haar in de salon, dus ik zie jullie vast nog wel! Ook blijf ik op de zaterdagmiddagen kleur & stijl workshops geven in de kapsalon. Dus hopelijk tot ziens!”

Sabine: “ Ik ben heel erg blij met deze kans en heb er veel zin in! Het team blijft verder zoals onze klanten gewend zijn, alleen de openingstijden zullen iets wijzigen. De koopavonden zijn vanaf maart op de dinsdag en donderdag bijvoorbeeld. De komende tijd zullen we alle informatie en nieuwtjes posten op social media en onze site. Hou deze dus in de gaten!
Ik wil iedereen ook uitnodigen voor de opening op zaterdagmiddag 10 maart as, zet deze dus vast in je agenda! Details hierover volgen nog. Hopelijk tot dan of tot andere dag in de kapsalon.”

* Met Colourlab geeft Judith trainingen aan haarstylisten op het gebied van Imagestyling. Tevens gaat ze masterclasses Imagestyling geven als gastdocent bij de kappersopleiding. Naast trainingen, geeft ze kleur- en stijladvies workshops voor groepen en organiseert ze teambuildingsdagen bij organisaties. Benieuwd? Like de facebookpagina van ColourLab voor inspirerende kleur en stijl tips en tricks! En neem eens een kijkje op de site: www.colourlab.nl

IMG_8021

IMG_8027