ColourLab

Vrouwen mooier maken, dat is het leukste aan onze branche. Maar het is nog leuker om naar het totaalplaatje te kijken. Wat past nou écht bij iemand? Waar voelt iemand zich prettig bij? Want als je je mooi voelt, straal je dat uit!

Dat was voor Judith de Ridder de reden om in 2012 te starten met kleur- en stijladviezen. Nadat Sabine Jansen in maart 2018 de salon heeft overgenomen heeft Judith zich volledig gericht op ColourLab. Voor meer informatie kijk op haar eigen site! Op deze site tref je alle info en de tarieven mbt alle trainingen, workshops en kleur & stijladviezen aan!

Ik ben heel blij dat ik dit cadeau heb gekregen en heb er zeker iets aan!

Een heuse eyeopener! Als ik nu ‘s ochtends mijn kledingkast open trek, schieten de tips weer door mijn hoofd en gooi ik het kledingstuk gelijk weg als het niet aansluit bij mijn figuur.

Het was mooi om te ervaren hoe je gezicht veranderd door de juiste kleuren te dragen. Zeer aan te bevelen voor een gezellig uitje met een vriendin.

Aansluitend ben ik, samen met mijn moeder, gaan winkelen en heb ik nieuwe kleren gekocht met behulp van de colorcard!

Ik ben naar huis gegaan met veel meer inzicht over wat ik wel of juist niet aan kan, hoe ik een combinatie wat zakelijker kan maken en wat mijn eigen stijl is.

Volop tips en trucs gekregen wat betreft onze stijl en kleur. Vol inspiratie en nieuwe inzichten weer naar huis. Top! Nu genieten van de complimenten van het resultaat.

Deskundige en bruikbare informatie waar je blij van wordt omdat ook in je kledingstijl die accenten gelegd worden die bij jou als persoon passen.