Colour

Wij zijn gespecialiseerd in het kleuren van haar. Hier gebruiken we verschillende technieken voor. Voor elke klant geven wij een op maat advies. Lees hieronder de verschillende technieken.

Kleuren

Je uitgroei bijwerken, een nieuwe kleur of je kleur opfrissen. Tijdens het adviesgesprek bespreekt de stylist aan de hand van jouw wensen en haar welke behandeling het beste bij je past, zodat je altijd verzekerd bent van het mooiste resultaat!

Kleuraccent

Je vindt je eigen haarkleur mooi, maar je wilt het opfrissen zonder dat je dit vaak hoeft bij te werken. Natuurlijke en lichte plukjes verdeeld over je haar zijn dan een perfecte oplossing! Geschikt voor kort haar.

Uitgroei T-zone

Nooit meer een uitgroei! De T ZONE behandeling is een uitgroeibehandeling voor klanten die hun haar hebben laten verven. Deze behandeling wordt binnen 3 weken gedaan om zo de uitgroei van het aangezicht (scheiding tot aan de kruin en contourlijn) te onderhouden. Dé oplossing voor iedere vrouw die zich weer snel ergert aan haar uitgroei en/of grijze haren.

Duokleuring

Je wilt je uitgroei bijgewerkt hebben maar ook wat lichte of donkere kleuraccenten in je haar voor een frisse en speelse look! Met een colourboard brengen we mooie kleuraccenten in je haar en je uitgroei wordt bijgewerkt. Met deze behandeling zorgen wij voor een prachtige kleuring die bij jou past.

Freedom Blonde

Balayage is afgeleid uit het Frans en betekent ‘vegen’ , het is een heel natuurlijke kleuring waardoor je een sun-kissed effect krijgt zonder duidelijke uitgroei, Keune heeft hierbij een blondering gemaakt op kleibasis waardoor wij perfect een balayage kunnen zetten in je haar.

Highlights/folies met colourboard

Highlights (lichte accenten) en lowlights (donkere accenten)- los van elkaar of door elkaar- is dé specialiteit van Ladies Only! Als enige in de omgeving werken wij met een speciaal daarvoor ontwikkelt colourboard. Hiermee zetten wij prachtige & natuurlijke folies die tot aan de haaraanzet geplaatst worden voor een mooier en natuurlijker eindresultaat.

  • Scalp: Worden alleen op de bovenkant en net over de kruin geplaatst. Perfect als je jouw highlights weer bijgewerkt wilt hebben omdat je een uitgroei hebt.
  • ¾: Folies worden bovenop gezet en aan de zijkanten van oor tot oor. Ideaal als je je haar uit je gezicht draagt!
  • Hele high: Worden overal folies geplaatst, ook in de onderste lagen en bij de nekpartij. Een aanrader wanneer je je haar regelmatig opsteekt.

Kleurcorrectie (prijs na gratis advies)

Bekijk ons eigen werk: