Vacature Haarstylist

 Hi, word jij onze nieuwe collega? 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan niet verder, want werken bij Ladies Only is leuker en anders dan bij de meeste salons. Waarom?

  • De naam zegt het al, wij richten ons in de salon op vrouwen. We staan bekend om ons persoonlijke en eerlijke advies en de gezelligheid in de salon. 
  • Er is ruimte voor jouw talenten en specialiteit. Wat vind je leuk en waar word je blij van? Dat kan je bij ons verder ontwikkelen door het volgen van toffe trainingen.
  • Soms voelt een dag bij Ladies Only alsof het je eigen salon is. De ene dag sta je gezellig met collega’s te werken en het andere moment geheel zelfstandig met je 1:1 tijd met je klant. Maar je bent altijd onderdeel van een fijn team. 
  • We denken met je mee: Komt het je beter uit om een half uurtje later te starten omdat je de kinderen eerst weg moet brengen? No problem. In overleg is er bij ons veel mogelijk!
  • Een goed salaris (incl pensioen, vakantiegeld,) 

We zoeken een (zelfstandige) haarstylist voor ongeveer 20-36 uur per week. Uren in overleg met jou uiteraard. Benieuwd naar onze salon en ons team? Bel of mail ons gerust. Het is altijd mogelijk even een kop koffie te drinken om te ontdekken of deze 

super mooie functie bij jou past.

Enthousiast geworden?
Stuur je motivatie en CV. 
Ladies Only
T.a.v. Sabine Jansen
Tel: 0529-451025
Email: info@ladiesonlyommen.nl
pastedGraphic.png